A The Lemon Twigs-tesók két vadonatúj dallal jelentkeztek

Megjelent a "Foolin' Around" és a "Tailor Made"!

2016-os debütáló albumukat, a "Do Hollywood"-ot és azt azt követő "Brothers of Destruction" című EP-t követően a The Lemon Twigs két vadonatúj, különálló single-lel jelentkezik; március 28-án megjelent a "Foolin' Around" és a "Tailor Made"!

A dalokat maguk a Long Island-i D'Addario testvérek, Brian és Michael írták év elején, otthoni stúdiójuk nyugalmában. "Íme két rocker, akiket 5-6 hónapja nevelgetünk" - mondták. "Megvolt bennünk a vágy, hogy csináljunk egy kis egyszerű Rock and Rollt. Azt gondoltunk, hogy csináltunk is, de mi számít egyszerűnek a Rock and Rollban?"

Hallgasd meg a "Foolin' Around"-ot és a "Tailor Made"-et itt: 4AD.co/NewLemonTwigs

A The Lemon Twigs-fiúk jelenleg is második stúdióalbumukon dolgoznak, melynek megjelenési dátumát egyelőre homály fedi.

Néhány sajtóvélemény róluk:

“Üde, összetett, power pop-inspirálta dallamok, amik nem ezekből az időkből és minden bizonnyal nem erről a helyről származnak.” - i-D

“A részletgazdag és pazar melódiák diadala, himnuszszerű dallamok és megnyerő balladák." – The Guardian

“Borzasztóan szórakoztató, hiperaktív pajkosság teletömve frissességgel, Beatles-ös harmóniákkal, vidám operettes poppal és történelmi rock opera cikornyákkal.” – Q

“A The Lemon Twigs megalkotta a saját világát.” – The Times

“Barokk és power pop-ragyogás.” – MOJO

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.