A The Lemon Twigs-tesók két vadonatúj dallal jelentkeztek

Megjelent a "Foolin' Around" és a "Tailor Made"!

Foolin' Around  Tailor Made packshot.jpg

2016-os debütáló albumukat, a "Do Hollywood"-ot és azt azt követő "Brothers of Destruction" című EP-t követően a The Lemon Twigs két vadonatúj, különálló single-lel jelentkezik; március 28-án megjelent a "Foolin' Around" és a "Tailor Made"!

A dalokat maguk a Long Island-i D'Addario testvérek, Brian és Michael írták év elején, otthoni stúdiójuk nyugalmában. "Íme két rocker, akiket 5-6 hónapja nevelgetünk" - mondták. "Megvolt bennünk a vágy, hogy csináljunk egy kis egyszerű Rock and Rollt. Azt gondoltunk, hogy csináltunk is, de mi számít egyszerűnek a Rock and Rollban?"

Hallgasd meg a "Foolin' Around"-ot és a "Tailor Made"-et itt: 4AD.co/NewLemonTwigs

A The Lemon Twigs-fiúk jelenleg is második stúdióalbumukon dolgoznak, melynek megjelenési dátumát egyelőre homály fedi.

Néhány sajtóvélemény róluk:

“Üde, összetett, power pop-inspirálta dallamok, amik nem ezekből az időkből és minden bizonnyal nem erről a helyről származnak.” - i-D

“A részletgazdag és pazar melódiák diadala, himnuszszerű dallamok és megnyerő balladák." – The Guardian

“Borzasztóan szórakoztató, hiperaktív pajkosság teletömve frissességgel, Beatles-ös harmóniákkal, vidám operettes poppal és történelmi rock opera cikornyákkal.” – Q

“A The Lemon Twigs megalkotta a saját világát.” – The Times

“Barokk és power pop-ragyogás.” – MOJO

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.