A Zara környezetvédelmi kampányában szerepel a brit csodagyerektrió, a Honey Hahs

A "Forever" című karácsonyi klip a Marie Claire oldalán debütált!

Új dallal jelentkezik az angol szupergyerek-trió Honey Hahs - a Mikulás szánján megérkezett "Forever" című szerzeményük, egy bájos, karácsonyi hangulatot árasztó klip kíséretében. A kisfilmet első párizsi fellépésük idején ők maguk forgatták le az ünnepi forgatagban. Nézd meg a videót elsőként a Marie Claire oldalán!

 

A lányok így írták le a dal "A 'Forever'-t apukánk ihlette, aki elkezdett aggódni amiatt, hogy közeledik a világvége. Rengeteg élelmiszert vásárolt, hátha többé nem lesz esélyünk boltban vásárolni. Irdatlan mennyiségű zabot, rizst és macsolát raktározott el. A dolog visszafelé sült el, nem tudtunk elég gyorsan enni a készleteket, ezért rendkívül elszaporodtak nálunk az egerek. Anyát a szívroham kerülgette, de legalább lett két kiscicánk az egerek vadászatára."

 

Nézd meg az elbűvölő videót ITT!

 

A Honey Hahs egyébként három dél-londoni nővér triója, s ami igazán megdöbbentő bennük, az az, hogy átlagéletkoruk mindössze 11 és fél év. Szerzeményeikben határtalanul őszinte gyermek szemükön keresztül reflektálnak a világ dolgaira. Eddig olyan előadók zárták szívükbe őket és működtek közre velük, mint például Goat GirlFat White Family, Insecure MenShame és a Micachu and The Moonlandingz. Rowan a csapat gitárosa és zongoristája, Robin játszik basszusgitáron, Sylve dobol és valamennyien énekelnek. Debütáló albumuk következő évben várható, a Rough Trade Records gondozásában.

 

“Ne ragadj le azon, hogy hány éves emberek készítetik ezt a lemezt: ezek a dalok ahhoz a szellemhez beszélnek, ami mindannyiunban megtalálható - csak néha az évek háttérbe szorítják. Jó, ha olykor emlékeztetnek erre az ősi igazságra: a Fiatalság fog megmenteni minket!" - mondta Jarvis Cocker a trió zenéjéről

 

A Zara spanyol világmárkája felkérte a banda ifjú dobosát Sylvie-t, hogy szerepeljen fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos kampányukban. A videót, melyben szintén az ő daluk csendül fel, már több, mint 250 ezren nézték meg. Pillants bele te is ITT, s nézd meg az egész kampány anyagát ITT!

Honey Hahs - Forever PR

DOCX - 242 Kb

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.