Az ördögi Queens Of the Stone Age-videóklip már mindenki számára elérhető!

"The Way You Used To Do" - mostantól megtekinthető a YouTube/VEVO felületén

Íme az első videó a Queens of the Stone Age nagy sikerrel berobbant, Nagy-Britanniában listavezető albumáról, a "Villains"-ről; a “The Way We Used To Do” kisfilmje végre kilépett az Apple Music "fizetős fala" mögül, és YouTube-on is elérhetővé vált. Az ördögi videó egy igazi lázálom, extravagáns, sátáni, táncos ritualé - főszerepben a QOTSA alapítójával és frontemberével, Joshua Homme-mal, aki sosem volt még ennyire táncoslábú és démoni!

Nézd meg itt!

A klipet Joshua Homme ötletei alapján Jonas Akerlund rendezte, a producer a Serial Pictures volt. Csodával határos módon a “The Way You Used To Do” a többszörös díszlet, váltakozó ruhatár és tekervényes táncmozdulat-sorok dacára belefért mindössze egy darab Los Angeles-i forgatási napba. 

 

"Mi ilyen módon szerettünk volna tisztelegni Cab Calloway és a Hellzapoppin című film előtt. Tisztában vagyok vele, hogy ez talán kicsit több annál, mint amit néhányan be tudnak fogadni, de ez teljesen rendben van így. Ez egyfajta ajtó. Ha néhányan, akik kevésbé befogadóak, lemorzsolódnak, úgy csak több hely marad a tánctéren a nyitottabb gondolkodásúaknak, hogy lazítsanak. Ez az a tér és szellemiség, amin a Queens of the Stone Age munkálkodik az első naptól kezdve." - magyarázta Josh Homme.

 

November 25-én Joshua akusztikus koncertet ad a párizsi terrortámodás során az Eagles of Death Metal koncertjén elhunyt Nick Alexander tiszteletére indított The Nick Alexander Memorial Trust (NAMT) és Josh Sweet Stuff Alapítványa által szervezett A Peaceful Noise emlékesten. Josh az Eagles of Death Metal alapítótagja, így különsen szívén viseli a Memorial Trust sorsát. Az estén a False Heads tagjai, Frank Turner és a Band of Skulls is tiszteletét teszi, így biztosan legendás lesz a megemlékezés.

A kolosszális "Villains" turné pedig november 18-án, a londoni Wembley Arénában kezdődött, és teltházas koncertek várhatóak a londoni O2 Arenában, az edinburgh-i Usher Hallban és a dublini 3Arenában is. 

 

Vélemények a "Villains" albumról

 “Villains is brilliant. It's all the things that make QOTSA such a thrilling band condensed into a jolting, compact rock record” / “Desert-dry guitars, motorik rhythms and his own too-cool-for-school-croon…Josh Homme’s winning formula”

✮✮✮✮ Q Magazine

Heroic stuff.....Homme had already done more than anyone of his generation to pump new heart into rock. Now with an unlikely ally, he's revived the soul too” /  “Quintessential QOTSA swagger”

✮✮✮✮ MOJO

“QOTSA at peak party…The sound of living in the moment and it’s glorious”

✮✮✮✮ NME

“Josh Homme and Mark Ronson make dance rock theatre” / “A surprisingly welcome balance between Black Sabbath and disco

Uncut 8/10 

“Deep and danceable delight” / “My, have they come to party”

Classic Rock 9/10

“A great rock ‘n’ roll group” / “Josh Homme's desert vikings beef up their myth” / “sweet and supple melodies galore on this Mark Ronson-produced album”

✮✮✮✮ The Guardian

“One great riff and hook after another”

✮✮✮✮ The Times

“wisecracks about mortality over a driving Led Zeppelin groove”

✮✮✮✮ Financial Times

“Off-hand cool”

✮✮✮✮ i

“Tight as heck and curiously admirable”

✮✮✮✮ Evening Standard

“A reinvention that manages to sound both quintessentially QOTSA and forward-thinking... Villains cuts comfortably shoulder the best of QOTSA's back-catalogue”

✮✮✮✮ Kerrang!

“Their most danceable offering yet - and all the better for it”

✮✮✮✮✮ DIY Mag

Sajtóanyag

DOCX - 5.1 Mb

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.