Cuki videóklipet forgatott a brit Honey Hahs gyerektrió

Klippremier a PöttyösLabdán!

A három dél-londoni lánytesóból álló Honey Hahs zenekarban 11 és fél év az átlagéletkor. A cukiságfaktor minden eleme megtalálható a saját maguk által készített “Beer Fear” című új videóklipben, amiben még a nagymama is szerepel! Gyermeki őszinteséggel látják a világot, amit most bő 3 percben mi is az ő varázsszemüvegükön át nézhetünk.

A Honey Hahs-lányok ezt üzenik „Beer Fear” című daluk kapcsán:

"Anya telefonján készítettük ezt a videót, amikor visszajöttünk a nyaralásunkról. Bristolban vettük fel, ahol a nagymamánk él, vele együtt jártunk-keltünk helyi parkokban és üzletekben, nagyon jó buli volt! Az idős hölgy, aki cseresznyét eszik a videóban, a nagymamánk. Ő nem örült neki, hogy bekerül a videóba, de végül sikerült rávenni. A legkisebb tesónk, Freida is szerepel a klipben, őt sem volt könnyű meggyőzni, de tetszik nekünk, hogy rajtunk kívül épp egy idős és egy nagyon fiatal karakter van a videóban. Reméljük, tetszik neked! Szeretettel: Honey Hahs"

Jarvis Cocker, brit zenész, a Pulp frontembere ezt nyilatkozta a Honey Hahs produkcióról:

„Nem kell azon nagyon gondolkodni, hogy milyen fiatalok, akik ezt a lemezt készítették: ezek a dalok egy olyan szellemiséghez szólnak, ami mindannyiunkban megvan, csak épp az idő múlásával néha el-eltűnik. Jó, hogy valaki emlékeztet minket: a fiatalság megment minket!”

A Honey Hahs egyébként egy “rendes” zenekar: Rowan gitáron és zongorán játszik, Robin basszusgitározik, Sylvie pedig dobol – és persze mindhárman énekelnek. Jövőre már egy teljes zenei albummal is készülnek, ami az alternatív brit zenében igen járatos Rough Trade Records-nál fog megjelenni. Addig pedig még a párizsi Les Inrocks fesztiválon is fellépnek november 25-én.

Nézd meg a Honey Hahs új klipjét a PöttyösLabda.hu-n!

Mezei Csaba lightmedia music promo
A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.