Cuki videóklipet forgatott a brit Honey Hahs gyerektrió

Klippremier a PöttyösLabdán!

A három dél-londoni lánytesóból álló Honey Hahs zenekarban 11 és fél év az átlagéletkor. A cukiságfaktor minden eleme megtalálható a saját maguk által készített “Beer Fear” című új videóklipben, amiben még a nagymama is szerepel! Gyermeki őszinteséggel látják a világot, amit most bő 3 percben mi is az ő varázsszemüvegükön át nézhetünk.

A Honey Hahs-lányok ezt üzenik „Beer Fear” című daluk kapcsán:

"Anya telefonján készítettük ezt a videót, amikor visszajöttünk a nyaralásunkról. Bristolban vettük fel, ahol a nagymamánk él, vele együtt jártunk-keltünk helyi parkokban és üzletekben, nagyon jó buli volt! Az idős hölgy, aki cseresznyét eszik a videóban, a nagymamánk. Ő nem örült neki, hogy bekerül a videóba, de végül sikerült rávenni. A legkisebb tesónk, Freida is szerepel a klipben, őt sem volt könnyű meggyőzni, de tetszik nekünk, hogy rajtunk kívül épp egy idős és egy nagyon fiatal karakter van a videóban. Reméljük, tetszik neked! Szeretettel: Honey Hahs"

Jarvis Cocker, brit zenész, a Pulp frontembere ezt nyilatkozta a Honey Hahs produkcióról:

„Nem kell azon nagyon gondolkodni, hogy milyen fiatalok, akik ezt a lemezt készítették: ezek a dalok egy olyan szellemiséghez szólnak, ami mindannyiunkban megvan, csak épp az idő múlásával néha el-eltűnik. Jó, hogy valaki emlékeztet minket: a fiatalság megment minket!”

A Honey Hahs egyébként egy “rendes” zenekar: Rowan gitáron és zongorán játszik, Robin basszusgitározik, Sylvie pedig dobol – és persze mindhárman énekelnek. Jövőre már egy teljes zenei albummal is készülnek, ami az alternatív brit zenében igen járatos Rough Trade Records-nál fog megjelenni. Addig pedig még a párizsi Les Inrocks fesztiválon is fellépnek november 25-én.

Nézd meg a Honey Hahs új klipjét a PöttyösLabda.hu-n!

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.