Egy hétnyi zene, mozi, rádió és party a The xx szervezésében

Night + Day Bilbao x - 2018. július 6-11. - Bilbao, Spanyolország

Újabb pazar részletek derültek ki a kétszeres Fonogram - Magyar Zenei Díjas The xx Night + Day Bilbao elnevezésű fesztiváljáról. A hatnapos esemény során egy csokorba gyűjtve találkozhatnak majd a látogatók zenei, filmes, rádiós programokkal és party-kkal, melyeket a The xx csapata válogatott össze. Mindez a spanyol Bilbao városában kerül majd megrendezésre július 6. és 11. között. A hét megkoronázása a banda BBK fesztiválon való fellépése lesz július 13-án. 

A Night + Day Bilbao a The xx Night + Day eseménysorozatának legfrissebb szelete, ami eredetileg zenére fókuszáló, egynapos, általuk szervezett alkalmakkal kezdődött 2013-ban, Lisszabonban, Berlinben és Londonba. 2017-ben aztán Night + Day Brixtonként egy többnapos, több helyszínes és a zene mellett a művészeteket, az éjszakai életet, a filmeket és a helyi szervezeteket is éltető programmá fejlődött. Még több információt találhatsz erről ide kattintva! 

A legfrissebben felfedett Night + Day Bilbao részletek pedig: 

Jamie xx at Museo Guggenheim Bilbao, július 11. – összes fellépő bejelentve! 

Az este házigazdája Jamie xx lesz a világhíres Bilbao-i Guggenheim Múzeummal karöltve, ahol olyan fellépők csatlakoznak majd Jamie-hez, mint John Talabot, Honey Dijon, Peggy Gou, Jayda G, Joy Orbison b2b Jon Rust, Lorenzo Senni (live) és Smerz (live). Mindezt két színpadon. Jegyek: http://xxe.ht/oablibdn , http://thexxnightandday.com.

Night + Day Cinema in collaboration with Zinegoak Festival, július 7-9.

A the xx összefög a Zinegoak fesztivállal is, ami Bilbao tekintélyesnek számító, a szexuális sokszínűséget ünneplő film és előadóművészeti fesztiválja, három napnyi filmes programmal. További információ: thexxnightandday.com , http://zinegoak.com/en/festival/.

Night + Day Radio

A Night + Day Radio naponta délután 1-től 7-ig sugároz majd a helyiek kreatív klubjának számító DRØM Studióból és online lesz elérhető itt: www.thexxnightandday.com. A műsorban az élő session-ök és DJ szettek mellett különleges vendégek és művészek is megfordulnak majd. 

Csaba Mezei

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.