Jack White bemutatta "Connected By Love" című új dalát a hamarosan érkező "Boarding House Reach" című 3. szólóalbumról

A single elérhető digitálisan világszerte a "Respect Commander" című B-oldalas felvétellel együtt!

Jack White ma megjelentette "Connected By Love" című vadonatúj dalát a várva várt "BOARDING HOUSE REACH" című szólólemezéről, amely rövidesen a Third Man/XL Recordings kiadónál lát napvilágot. White nemcsak egy új szerzeményt mutatott be, hisz a digitális kislemez tartalmazza a "Respect Commander" című szintén új felvételt. Mindkét track elérhető világszerte a digitális zenei szolgáltatásokban. A 7" kislemez változat már most elérhető a Third Man Records-nál, a hét második felében pedig független lemezboltokban is kapható lesz világszerte. Vásárold meg, töltsd le vagy streameld az újdonságokat IDE KATTINTVA!

A különlegességek kedvelőinek egy limitált példányszámú, háromszínű 7" kislemez is kapható lesz a Third Man Records nashville-i és detroiti üzleteiben - mindössze egyetlen napig, január 13-án, szombaton. További információk a rajongóknak szánt exkluzív példányokról: thirdmanrecords.com.

A "Connected By Love" egy gondolatébresztő vizuális alátámasztást kapott a Los Angelesben és Nashville-ben forgatott klip formájában, Pasqual Gutierrez rendezésében. Nézd meg a klipet itt! 

Jack White a "Connected By Love" producere is egyben, a dalt a New York-i Sear Soundban és a Los Angeles-i Capitol Studiosban, valamint a nashville-i Third Man Studióban rögzítették - ez az első alkalom, hogy White New Yorkban és Los Angelesben dolgozott albumfelvételen.

A dalban White énekel, billentyűn és akusztikus gitáron is játszik, rajta kívül pedig egy sor figyelemreméltó zenész dolgozott a lemezen: Louis Cato dobos (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), Charlotte Kemp Muhl basszusgitáros (The Ghost of a Saber Tooth Tiger), valamint DJ Harrison, Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield), Bobby Allende (David Byrne), továbbá a háttérvokálokat Ann és Regina McCrary biztosítják a nashville-i gospeltrióból (The McCrary Sisters).

Jack White a "BOARDING HOUSE REACH" című eljövendő albumát olyan fesztiválfellépésekkel ünnepli, mint a Shaky Knees Atlantában (2018. május 4-6.), a Boston Calling (2018. május 25-27.) és a New York-i Governor's Ball (2018. június 1-3.). További dátum hamarosan napvilágot látnak - turné- és jegyinformációkat a jackwhiteiii.com/tour-dates oldalon találhatunk folyamatosan.

Jack White biográfia (docx)

DOCX - 57 Kb

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.