Jack White bemutatta "Connected By Love" című új dalát a hamarosan érkező "Boarding House Reach" című 3. szólóalbumról

A single elérhető digitálisan világszerte a "Respect Commander" című B-oldalas felvétellel együtt!

Jack White 2017 Press Photo by David James Swanson.jpg

Jack White ma megjelentette "Connected By Love" című vadonatúj dalát a várva várt "BOARDING HOUSE REACH" című szólólemezéről, amely rövidesen a Third Man/XL Recordings kiadónál lát napvilágot. White nemcsak egy új szerzeményt mutatott be, hisz a digitális kislemez tartalmazza a "Respect Commander" című szintén új felvételt. Mindkét track elérhető világszerte a digitális zenei szolgáltatásokban. A 7" kislemez változat már most elérhető a Third Man Records-nál, a hét második felében pedig független lemezboltokban is kapható lesz világszerte. Vásárold meg, töltsd le vagy streameld az újdonságokat IDE KATTINTVA!

A különlegességek kedvelőinek egy limitált példányszámú, háromszínű 7" kislemez is kapható lesz a Third Man Records nashville-i és detroiti üzleteiben - mindössze egyetlen napig, január 13-án, szombaton. További információk a rajongóknak szánt exkluzív példányokról: thirdmanrecords.com.

A "Connected By Love" egy gondolatébresztő vizuális alátámasztást kapott a Los Angelesben és Nashville-ben forgatott klip formájában, Pasqual Gutierrez rendezésében. Nézd meg a klipet itt! 

Jack White a "Connected By Love" producere is egyben, a dalt a New York-i Sear Soundban és a Los Angeles-i Capitol Studiosban, valamint a nashville-i Third Man Studióban rögzítették - ez az első alkalom, hogy White New Yorkban és Los Angelesben dolgozott albumfelvételen.

A dalban White énekel, billentyűn és akusztikus gitáron is játszik, rajta kívül pedig egy sor figyelemreméltó zenész dolgozott a lemezen: Louis Cato dobos (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), Charlotte Kemp Muhl basszusgitáros (The Ghost of a Saber Tooth Tiger), valamint DJ Harrison, Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield), Bobby Allende (David Byrne), továbbá a háttérvokálokat Ann és Regina McCrary biztosítják a nashville-i gospeltrióból (The McCrary Sisters).

Jack White a "BOARDING HOUSE REACH" című eljövendő albumát olyan fesztiválfellépésekkel ünnepli, mint a Shaky Knees Atlantában (2018. május 4-6.), a Boston Calling (2018. május 25-27.) és a New York-i Governor's Ball (2018. június 1-3.). További dátum hamarosan napvilágot látnak - turné- és jegyinformációkat a jackwhiteiii.com/tour-dates oldalon találhatunk folyamatosan.

Stream és letöltéshttp://smarturl.it/ConnectedByLoveVHallgasd meg a Spotify-on!https://open.spotify.com/album/16pLkgyqUFgZNUndz1V2uX

Jack White biográfia (docx)

DOCX - 57 Kb

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.