Jamie xx remixelte a The xx "On Hold" című Fonogram-díjas slágerét

Nézd meg az "On Hold" remixvideóját Alasdair McLellan rendezésében! Megjelent a vadonatúj remix az "A Violent Noise" Four Tet Remix verziójával együtt!

A The xx tagja, Jamie xx készített remixet a brit indie pop trió "On Hold" című dalára. Az új verzió tegnap este debütált Annie Mac műsorában a BBC Radio 1-on, ma délben pedig már a klipet is bemutatták, amelyet Alasdair McLellan rendezett.

Az "On Hold" eredetije a The xx "I See You" című 2017-es albumának felvezető kislemeze volt. Azóta a banda egyik legsikeresebb dalává vált 67 millió Spotify-hallgatással, 30 millió YouTube-megtekintéssel, ráadásul hazánkban az év külföldi elektronikus zenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában Fonogram - Magyar Zenei Díjat is nyert idén.
 
A most megjelenő limitált vinyl "B" oldalára felkerül a The xx "A Violent Noise" című dalának 8 perces klubverziója, a Four Tet Remix is.

 

A rajongók itt tudják előrendelni a limitált (max. 1000 db) 12" remix vinylt.

Hallgasd meg vagy töltsd le az "On Hold" remixet itt!

 

Eközben a nyári fesztiváli szereplések után a The xx folytatja telt házas turnéját világszerte. Szeptemberben az Egyesült Államokban koncerteznek 5 helyszínen, októberben 11 amerikai városba látogatnak el. Novemberben Mexikóban lépnek fel, majd 2018 januárjában irány Új-Zéland és Ausztrália. A teljes lista és további információk a trió weboldalán olvashatók.

Sajtóközlemény - The xx - On Hold (Jamie xx Remix)

DOCX - 622 Kb

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.