Lebilincselő videóklip érkezett a Starcrawler "Love's Gone Again" című dalához

A kisfilmet telt házas japán turnéjuk alatt forgatták!

Május elején új Starcrawler-videóklip érkezett a “Love's Gone Again” című dalhoz. A kisfilm anyagát nagyrészt két tokiói koncert során rögzítették, így szórakoztató bepillantást nyújt a banda telt házas japán turnéjának eksztatikus hangulatába és a japán közönség elképesztő lelkesedésébe.

Nézd meg a "Love's Gone Again" videóját ITT!

A banda a közeljövőben ismét rengeteg időt tölt majd az úton: Torontóban a Canadian Music Week után május 15-re visszakanyarodnak New Yorkba, hogy aztán júniusban az Egyesült Királyságban és Európában kalandozzanak. Legelső stadionkoncertjükre június 23-án kerül majd sor Londonban, ahol a Foo Fighters előzenekara lesznek.

A zenekar az SXSW-t is meghódította, ők vihették el a Grulke-díjat a Developing U.S. Act kategóriában, miután lenyomtak kilenc felejthetetlen show-t a fesztiválon. A korábbi nyertesek között olyan nevek vannak, mint a Haim és Leon Bridges. A Time Out  pedig a 10 legjobb SXSW-pillanatot felvonultató listájukon az első helyet ítélte nekik.

Starcrawler nemrég jelentette meg "Starcrawler" címre keresztelt és kitörő lelkesedéssel fogadott debütáló albumát a Rough Trade Records gondozásában. A négytagú banda frontembere a karizmatikus és extravagáns Arrow de Wilde, a gitáros Henri Cash, a dobos Austin Smith, a basszusgitáros pedig Tim Franco. A legfiatalabb tag 16 és a legidősebb is mindössze 22 éves.

Greg Kot így nyilatkozott egyik SXSW fellépésükről a Chicago Tribune-ben: "Az este legjobb új bandája a Starcrawler volt, egy Los Angeles-i tinikből álló quartet, akik három perces robbanásokban tálalják a vagányságot és a visszacsatolást. Egy falánk rock trióval a háta mögött a nyúlánk énekesnő, Arrow de Wilde úgy közeledett, mint egy vad pillantású démon és úgy zárta a műsort, hogy a korláton táncolt, idegenek karjaiba ugrott majd a hátsó kijáraton keresztül távozott az éjszakába." 

 

TURNÉDÁTUMOK

May 11 - Toronto, ONT - The Bovine/CMW

May 12 - Toronto, ONT - Yonge-Dundas Square/CMW

May 15 - Brooklyn, NY - Elsewhere zone 1

May 30 - Barcelona Spain - Primavera Sound

June 1 - Luxembourg - ROTONDES

June 1-3 - Nuremberg, Germany - Rock im Park

June 7 - Porto, Portugal - NOS Primavera Sound

June 9 - Glasgow, UK - Broadcast

June 10 - Castle Donington, UK - Download Festival

June 16 - Rotterdam, Netherlands - V11

June 17 - Bretigny Sur Orge, France - Download France

June 19 - Brighton, UK - The Haunt

June 20 - London, UK - The Garage

June 21 - Birmingham, UK - O2 Academy Birmingham

June 22 - Norwich, UK - Norwich Arts Centre

June 23 - London, UK - London Stadium (w.Foo Fighters)

Starcrawler biográfia 2018

DOCX - 144 Kb

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.