Még perzselőbbé vált az igéző Ibeyi-ikrek és Mala Rodriguez slágere

Megérkezett a "Me Voy" remix a la Trooko

Páratlan remix készült az igéző francia-kubai Ibeyi-ikrek és Mala Rodriguez egzotikus slágeréből. Megérkezett a spanyol nyelvű gyöngyszem, a ”Me Voy” latinos, reggaeton verziója.

A remix producere a hondurasi származású Trooko volt, aki így még perzselőbbé tette a lüktető, mégis letisztult latin dallamáradatot. A koprodukció az ikrek egyik barátjának, a Puerto Ricó-i rapper Residente-nek köszönhető, ő mutatta be a lányoknak Trookót. A duó örömmel belevetette magát a dal "feltüzelésébe"; azt szerették volna, hogy "a szerzemény valódi klubslágerré váljék és az emberek kedvükre táncolhassanak, izzadhassanak rá"!

Hallgasd meg a "Me Voy (Trooko remix)"-et itt!

Múlt hónapban a Fusion TV bemutatott egy kisfilmet, amiben a nézők betekintést nyerhettek a "Me Voy" felvételének munkálataiba, az Ibeyi lányok és Mala Rodriguez társaságában. A videó a Fusion TV Cultural Remix című műsorában debütált, amelyben feltörekvő, különböző zenei irányzatokat keverő művészek kerülnek bemutatásra. Nézd meg a videót itt! Az Ibeyi duója és Rodriguez készítettek egy lejátszási listát is az Apple Musicon azokból a dalokból, amik hatással voltak a szerzemény születésére. Hallgasd meg a listát itt!

Hogy "Ash" című albumuk megjelenését ünnepeljék, az ikrek világkörüli turnéra indultak, november végén azonban felé visszatérnek Európába is.

 

Ibeyi 2017 turnédátumok:

11/24    Paris, FR                                  Casino de Paris (Festival Inrocks)

12/2       Cologne, DE                         Club Bahnhof Ehernfeld

12/3       Berlin, DE                              Lido

12/4       Hamburg, DE                      Knust

12/5       Amsterdam, NL                 Paradiso Noord

12/7       Leuven, BE                            Het Depot

 

Az Ibeyiről

Az Ibeyi egy francia-kubai zenei duó, melyet egy ikerpár tagjai, Lisa-Kaindé Diaz és Naomi Diaz hívtak életre. Angolul, franciául, spanyolul és yoruba nyelven énekelnek - utóbbi egy nigériai nyelv, melyet őseik beszéltek, mielőtt a spanyolok Kubába vitték és rabszolgaságra kényszerítették volna őket az 1700-as években. A projektben Lisáé a vezető énekhang, emellett zongorázik, Naomi pedig tradicionális perui/kubai ütős hangszereken, cajónon és Batá dobon játszik. Elnevezésük fűszere, hogy az "Ibeyi" (Ìbejì) szó yoruba nyelven "ikrek"-et jelent.

Ibeyi - Ash - biográfia 2017

DOCX - 525 Kb

Ibeyi - Trooko remix sajtóanyag

DOCX - 348 Kb

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.