Melyik a kedvenc Prodigy-slágered?

the-prodigy-campus.jpg

Pontosan egy hónap múlva, 2017. július 21-én, pénteken a 10. Campus Fesztivál headlinereként a színpadra lép a The Prodigy. A 3 extrém figurából álló brit formáció a hazai fesztiválkultúra állandó szereplője, színpadi show-juk megunhatatlan, ikonikus dalaik az elektronikus zene örökzöldjei.

A Prodigy 27 éves pályafutása során olyan kultikus slágereket adott a világnak, amelyek közül mindenkinek más a favoritja. Neked például melyik a kedvenced? A "No Good (Start The Dance)"? Vagy a "Firestarter? Esetleg az "Out Of Space"?

Elindult egy kampány, amelyben keressük a hazai fesztiválközönség kedvenc Prodigy-slágerét.

1. Hallgass Prodigy-dalokat ebben a Spotify-playlistben: http://bit.ly/prodigyhu
2. Szavazz a kedvencedre ide kattintva: http://bit.ly/prodigyszavazas
3. Email címed megadásával Campus Fesztivál-belépőt nyerhetsz - arra a napra, amikor a Prodigy-koncert lesz! :)

A szavazás eredményeként rövidesen kiderül, melyik Prodigy-dal az igazi befutó a magyar zenehallgatók és koncertre járók körében. A végeredményt természetesen megosztjuk majd Veletek is, illetve a csak Prodigy-dalokból álló Spotify-playlistet is átrendezzük a szavazatok által kialakult sorrendnek megfelelően.

Abban szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy a felhívás, vagyis a játékkal egybekötött szavazás minél többekhez eljusson. Maga a szavazás a megadott linken beágyazható bármilyen weboldalba, blogba.

Szavazáshttp://bit.ly/prodigyszavazasZenehallgatáshttp://bit.ly/prodigyhu

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.