Melyik a kedvenc Prodigy-slágered?

Pontosan egy hónap múlva, 2017. július 21-én, pénteken a 10. Campus Fesztivál headlinereként a színpadra lép a The Prodigy. A 3 extrém figurából álló brit formáció a hazai fesztiválkultúra állandó szereplője, színpadi show-juk megunhatatlan, ikonikus dalaik az elektronikus zene örökzöldjei.

A Prodigy 27 éves pályafutása során olyan kultikus slágereket adott a világnak, amelyek közül mindenkinek más a favoritja. Neked például melyik a kedvenced? A "No Good (Start The Dance)"? Vagy a "Firestarter? Esetleg az "Out Of Space"?

Elindult egy kampány, amelyben keressük a hazai fesztiválközönség kedvenc Prodigy-slágerét.

1. Hallgass Prodigy-dalokat ebben a Spotify-playlistben: http://bit.ly/prodigyhu
2. Szavazz a kedvencedre ide kattintva: http://bit.ly/prodigyszavazas
3. Email címed megadásával Campus Fesztivál-belépőt nyerhetsz - arra a napra, amikor a Prodigy-koncert lesz! :)

A szavazás eredményeként rövidesen kiderül, melyik Prodigy-dal az igazi befutó a magyar zenehallgatók és koncertre járók körében. A végeredményt természetesen megosztjuk majd Veletek is, illetve a csak Prodigy-dalokból álló Spotify-playlistet is átrendezzük a szavazatok által kialakult sorrendnek megfelelően.

Abban szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy a felhívás, vagyis a játékkal egybekötött szavazás minél többekhez eljusson. Maga a szavazás a megadott linken beágyazható bármilyen weboldalba, blogba.

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.