This Is The Kit - nézd meg elragadó, 20 perces előadásukat!

Élő felvételek a Low Four stúdióból!

Tarts egy kis szünetet a hétközepi hajtásban, és merülj el ebben a lenyűgöző This Is The Kit-felvételben, amit nemrég Manchester szívében, az Old Granada TV Studios épületének patinás falai között vettek fel. Kate Stables és bandája meglátogatta a Low Four stúdió adását, hogy előadjanak öt dalt legfrissebb, "Moonshine Freeze" című albumukról. Felcsendült többek között a "Bullet Proof", a "Moonshine Freeze", a "By My Demon Eye" és a "Hotter Colder". Elbűvölő pillanatok következnek!

Nézd meg a magával ragadó, 20 perces videót IDE KATTINTVA!

This Is The Kit zenei projekt a párizsi és bristoli gyökerekkel rendelkező dalszerző-énekesnő, Kate Stables szerelemgyereke, ami többek között Guy Garvey, a The National és Sharon van Etten támogatását és szeretetét nyerte el az évek alatt. Új albumuk és Rough Trade-debütálásuk, a "Moonshine Freeze" kétségtelenül egyik leg lenyűgözőbb és megmunkáltabb kiadványuk, méltó utódja a 2015-ös "Bashed Out"-nak. A produceri munkálatok John Parish (PJ HarveyM WardPerfume Genius) nevéhez fűződnek. Az anyagot Kate és bandája (Rozi PlainJamie Whitby-ColesNeil Smith és Jesse D VernonGeoff Barrow bristoli Invada stúdiójában rögzítette. Hat szerzemény erejéig a The National oszlopos tagja, Aaron Dessner is csatlakozott.

Néhány angol nyelvű vélemény a This Is The Kit "Moonshine Freeze" albumáról:

"The West Country wanderers fourth album may be her best yet" - 8/10 Uncut

"A joy to behold" - 9/10 Drowned in Sound

"A five-star stone cold instant classic” - 5/5 Irish Times

"This is their finest work to date" - 4/5 Record Collector

"An absorbing puzzle to pore over" - 4/5 MOJO

This Is the Kit - 2017 biográfia

DOCX - 150 Kb

Mezei Csaba

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.