ÚJ VIDEÓ: Everything Is Recorded - She Said

Éljenek a japán energiák! Friss dal Obongjayar és Kamasi Washington közreműködésével!

2018 februárjában az Everything Is Recorded - vagyis az XL Recording kiadó vezetője, Richard Russell zenész-producer művészeti projektje - megjelentette debütáló albumát, az "Everything Is Recorded by Richard Russell"-t, ami örömteli fogadtatást kapott. A kiadványt Russell londoni Copper House stúdiójában rögzítették, és eklektikus, nemzetközileg és a nemzedékeket illetően is sokszínű együttműködői palettával büszkélkedhet. Dolgozott rajta többek között Sampha, Giggs, Ibeyi, Obongjayar, Infinite, WikiSyd, Kamasi Washington, Damon Albarn, Rachel Zeffira, Peter Gabriel, Green Gartside és Owen Pallett is.

Június 5-én Everything Is Recorded megjelentette a "She Said (featuring Obongjayar and Kamasi Washington)" című dalhoz készült videoklipjét. A kisfilmet az a Dear Mr Quistgaard rendezte, aki egyebek mellett a David Bowie és Prince előtt tisztelgő divatfilmjéről, a "Slender Bodies"-ról és a "Radical Hardcore"-ról híres. A videóban feltűnik a rejtélyes, nigériai származású, de londoni székhellyel bíró művész, Obongjayar és maga Richard Russell is, a brit olimpiai judo csapat társaságában.  

Nézd meg a "She Said feat. Obongjayar and Kamasi Washington" videóját ITT!

 Richard Russell így nyilatkozott a videóról:

“Steven-t (Obongjayar) először egy demójában hallottam, amit akkor tett fel a Soundcloudra, miközben rögzítettem az albumom. Akkoriban ő Kelet-Angliában tartózkodott. Elhívtam egy kis zenélésre a nyugat-londoni stúdiómba és megkértem Damon-t, hogy üljön be a billentyűk mögé... Az egész dolog rögtön működött és 3 órán belül rögzítettük a "She Said"-et.

Obongjayar egy nagyon pozitív erő. Amikor felvettük a dalt, még nem volt stúdiós gyakorlata, de nagyon jó energiákkal és ösztönökkel rendelkezett, a szerzemény írása és rögzítése is spontán történt, akkor és ott.

A videó készítése kirobbanóan sikerült, Steven-t elverte néhány vagány női harcművész, én pedig megcsillogtathattam a bonsai-szakértelmemet."

Csaba Mezei

lightmedia music promo

A(z) lightmedia cégről

Zenei promóciós szolgáltatások 2002 óta.

Média, rádió, DJ, zenetévé és klub adatbázisokon alapuló promóciós hírlevelek, zenei PR aktivitások. Széles körű lefedettség, hatékony kommunikáció, hasznos statisztikai háttér.